انواع خامه
انواع خامه:
خامه صبحانه، خامه با ژلاتین، خامه بافیت فان، خامه شانتی، پودر خامه
خامه قنادی:
خامه ای که مورد استفاده زیاد در قنادی است خامه قنادی می باشد.
نحوه فردادن خامه قنادی:
زمانی که خامه را از فریزر بیرون می گذارید باید درحد بستنی نرم باز شود. خامه خوب و سریع فرم میگیرد که یخ نداشته باشد
یعنی کاملا یخ زدایی شده باشد و در عین حال سرمای کافی داشته باشد. اگر خامه شما گرم شده باشد دیگر به هیچ وجه فرم
نمیگیرد، مخصوصاً اگر هوا گرم باشد بیشتر ممکن است اذیت کند. اگر زیادی هم خامه را بزنید و فر نگیرد خودش باعث می
شود خامه گرم شود و کلا زدن بیشتر آن فایده نداشته باشد. برای اینکه خامه سرمای خود را حفظ کند میتوانید بگذارید داخل
یخچال که یخ زدایی شود زمان بیشتری طول می کشد ولی بدون دردسر در عرض چند دقیقه خامه فرم میگیرد در مورد استفاده
از مارک های مختلف باید انواع خامه های موجود در بازار را امتحان کنید تا بهترین مارک را برای خودتان در نظر بگیرید.
خامه ای که یک بار فرم می گیرد معمولا بعد از اینکه شل شد نمی توان عین اول به آن فرم داد و استفاده کرد از خامه هایی که
به این شکل می مانند می توانید برای تهیه گاناش و دسرها استفاده کنید. بعد از اینکه خامه را یخ زدایی کردید با دور کند همزن
بعد متوسط و بعد تند بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود اگه خامه زیادی سفت شد با یکی دو قاشق شیر نرمش کنید.
دیدگاهتان را بنویسید