علت خشک شدن انواع کیکها
7 مهر 1403
ارسال شده توسط مدیر سایت
44 بازدید
علت خشک شدن انواع کیکها:
• استفاده زیاد آرد در دستور پخت کیک باعث سنگین شدن و بافتی خمیری شکل به کیک میدهد و برای رفع این مشکل باید از ترازوی دیجیتال و همچنین استفاده از پیمانههای استاندارد استفاده کرد.
• استفاده بیش از اندازه از بکینگ پودر.
• طولانی شدن زمان پخت کیک در فر.
• دمای بالای فر باعث برشته شدن روی کیک میشود در صورتی که هنوز وسط کیک پخته نشده است.
• همزدن زیاد مایه کیک باعث سفت شدن و خشک شدن بافت نهایی کیک میشود.
• مایعات کم استفاده شده در کیک باعث میشود میزان آرد و بیکینگ پودر مصرفی نسبت به مواد دیگر بیشتر شود و در نتیجه بافت داخل کیک سفت میشود و بعد از پخت خشک میشود.
• استفاده از مواد نامرغوب
• خارج کردن سریع کیک پخته شده از قالب داغ
• نامناسب بودن اندازه قالب نسبت به مایع کیک
• کوچک بودن تخممرغ از اندازه استاندارد برای کیکپزی
برچسب ها:
کیک
دیدگاهتان را بنویسید