انواع فر پخت کیک و شیرینی
1- فرسنتی:
این فر شبیه تنور نانوایی است که با هرنوع سوختی گرم می شود. شخص قناد سینی های حاوی شیرینی را به وسیله ی
پارو در تنور گذاشته یا خارج می کند. حرارت فر براساس تجربه قناد،به وسیله ی کم و زیاد کردن مقدار مواد سوختنی تنظیم
می شوداین نوع فر در قدیم کاربرد بیشتری داشت.
2- فر صنعتی:
با توجه به نام فر می توان حدس زد که ازاین نوع فر بیشتر در کارگاه های قنادی برای پخت کیک و شیرینی در
حجم زیاد استفاده میشود.فرهای صنعتی دونوع هستند :
الف) فر چند طبقه علاوه برپخت شیرینی برای پخت نان های فانتزی هم قابل استفاده هستند.
از مزایای ان میتوان به پخت همزمان چندین نوع شیرینی ، پرکردن فر بصورت نیمه اتوماتیک و پایین بودن هزینه ی گرم کردن
اشاره کرد.
ب) فر طبقه ای با پایه ی متحرک شامل دو قسمت (مشعل و قسمت پخت) است.حرارت در این فر غیرمستقیم و دورانی است.
از مزایای ان میتوان به طبقات فلزی قابل انتقال به داخل فر انبار و یا فروشگاه ، امکان تنظیم فاصله بین طبقات براساس نوع شیرینی و استفاده انرژی در بالاترین درجه ممکن اشاره کرد.
3- فرهای خانگی:
امروزه در هر خانه ای یک نمونه از انواع فرخانگی موجود است.این نوع فرها معمولا دارای یک مشعل در کف محفظه و یک
مشعل در سقف (گریل) هستند. فرهای خانگی دو نوع هستند.
الف) فر مجزا : این نوع فر فقط دارای یک محفظه است. این محفظه را میتوان براساس دکوراسیون اشپزخانه روی دیوار یا در
جای دیگر نصب کرد.حرارت به وسیله یک فن قوی در فضای محفظه جابه جا می شود چون این فر دارای فن می باشد اغلب
سرویس کننده های این فرها پیشنهاد میکنند درجه حرارت را 10 تا 20 درجه کمتر از دستور تهیه کیک تنظیم شود.
ب) فرگاز :
شامل محفظه در قسمت پایین و شعله های خوراک پزی در سطح خارجی و روی محفظه فر قرار دارد.
از انجا که پیچ تنظیم حرارت فر براساس فارنهایت یا سانتیگراد است میتوان به وسیله فرمول های زیر این دو عدد را به یکدیگر
تبدیل کرد:
C=(F-32)*5.9
F=9.5C=32
دیدگاهتان را بنویسید